APCSB Sf. Hristofor

„Poartă de grijă celor care au nevoie”

Redirecționează 3.5%

Raportul anual de activități pe anul 2022

 

Acum puteți completa foarte ușor formularul online. Intrați pe platforma redirectioneaza.ro, completați și semnați direct din calculator.

Trimiteți formularul completat și semnat, scanat în PDF, la adresa de email: contact@sf-hristofor.ro

   

1) Cum redirecționezi gratuit 3.5 %?

 

E simplu și gratuit să ajuți, redirecționarea formularului 230 nu prezintă NICIUN COST pentru tine! Redirecționând 3,5 % din impozitul pe venit, sumă pe care oricum Statul o va prelua și folosi în alte scopuri dacă dumneavoastră nu solicitați acest lucru.

Fiecare formular ne va ajuta să continuăm programul formativ „Educăm prin dăruire”, cu scopul îmbunătățirii educației comportamentale a copiilor și a tinerilor instituționalizați și al pregătirii lor pentru viață. Bănuții strânși din formularele 230, ne vor ajuta să organizăm pentru aceștia excursii și tabere de vară gratuite, acțiuni sociale de Mărțișor, Paști și Crăciun; susținerea materială a persoanelor nevoiașe cu venituri zero sau reduse, care se află în evidența asociației.

 

2) Ce completezi?

 

În 3 minute completezi formularul 230 cu datele tale personale la secțiunea 1+ semnătura contribuabilului (în stânga jos). Datele noastre sunt deja completate.

ATENȚIE! Poți face redirecționarea celor 3.5%, pentru o perioadă de 2 ani. Astfel, anul viitor Agenția ANAF va redirecționa automat suma către APCSB Sf. Hristofor.

 

3) Până când poți completa

 

15 mai - pentru trimiterea online a formularului către contact@sf-hristofor.ro.

25 mai - pentru trimiterea online a formularului către ANAF.

 

4) Cum completezi?

 

a) Online pe platforma redorectioneaza.ro.

Completați online formularul pe platforma redirectioneaza.ro, descărcați, semnați și trimiteți pe adresa de email contact@sf-hristofor.ro

b) Fizic

Printați formularul 230 de mai jos, îl completați, semnați și trimiți pe email la contact@sf-hristofor.ro.

1) Descărcați formularul 230 — 1 AN, valabil pentru impozitul datorat pentru întreaga perioadă 1 ianuarie - 31 decembrie 2022, sau

  Formularul 230 — 1 AN  

2) Descărcați formularul 230 — 2 ANI, valabil pentru impozitul datorat pentru 2022 și 2023.

  Formularul 230 — 2 ANI  

5) Cum trimiți formularul?

 

a) Trimiteți formularul completat și semnat, scanat în PDF, la adresa de email: contact@sf-hristofor.ro.

Dacă aveți mai multe formulare colectate de la apropiații voștri, ni le puteți trimite pe toate scanate până pe 15 MAI 2023, la adresa: contact@sf-hristofor.ro, pentru a le trimite noi în numele vostru către agențiile ANAF corespunzătoare, NOU, din acest an, doar ONLINE

b) Trimiteți formularul completat prin poștă la agenția ANAF de care aparțineți, obligatoriu cu confirmare de primire, sau pe email, scanat la adresa: contact@sf-hristofor.ro. Data limită: 25 Mai 2023.

Căutați aici agenția ANAF de care aparțineți. Pentru a căuta mai ușor, apăsați „Ctrl+F” și căutați după numele orașului sau comunei (nu al satului) în care aveți domiciliul din buletin. Pot exista mai multe localități cu același nume, în județe diferite. Apăsați pe săgețile din dreptul câmpului de căutare, pentru a fi siguri că găsiți localitatea din județul dumneavoastră.

c) Puteți depune formularul vostru și ONLINE. Data limită: 25 Mai 2021.

Cum depuneți formularul ONLINE în Spaţiul Public Virtual?

Vă creați un cont online în SPV, pe www.anaf.ro și veți putea depune acolo orice declarație ulterior. Dacă aveți deja cont, intrați în cont și selectați formularul 230, unde adăugați datele noastre: Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor, CIF: 34444822, Cont: RO40RNCB0082146658150001.

Dacă nu aveți cont, vă înregistrați întâi pe site-ul ANAF și apoi depuneți formularul.

Atenție!

Înregistrarea se face simplu, cu date de identificare și date de contact, dar este necesar să vă prezentați în termen de 10 zile la orice birou ANAF cu CI, copie CI și fișierul cu datele înscrise pe website, pentru validare. Parola o veți putea folosi pentru toate depunerile pe care le veți face în viitor și veți putea accesa, mai departe orice serviciu ANAF, indiferent de locuința dumneavoastră.

 

6) Declarația unică?

 

Declarația unică / formularul 230: Persoanele care realizează venituri din alte surse, trebuie să depună personal documentele necesare la ANAF, conform instrucțiunilor de pe website-ul ANAF până la data de 25 mai. Pe lângă datele de completat despre veniturile realizate, pentru a redirecționa 3,5% către Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor”, completați la secțiunea respectivă datele noastre: CIF: 34444822, Cont: RO40RNCB0082146658150001.

Declarația unică NU se poate depune de către ONG.

 

Fiți ambasadori ai filantropiei!

 

Dacă nu puteți redirecționa impozitul, dar vă doriți din suflet să oferiți o mână de ajutor pentru susținerea cauzei noastre, descărcați formularul 230 precompletat, printați-l în mai multe exemplare și transmiteți-l colegilor, prietenilor și familiei dumneavoastră și încurajați-i să redirecționeze către Asociația de binefacere „Sfântul Hristofor” și trimiteți-le scanate sau fotografiate pe adresa de email: contact@sf-hristofor.ro, până pe 15 mai 2023.