APCSB Sf. Hristofor

„Poartă de grijă celor care au nevoie”

Redirecționează 3.5%

 

Acum poți completa foarte ușor formularul online. Intră pe platforma formular230.ro, completează și semnează direct din calculator. Descarcă formularul PDF și trimie-l pe e-mail la contact@sf-hristofor.ro

   

1) Cum redirecționezi gratuit 3.5 %?

 

E simplu și gratuit să ajuți! Banii pentru impozitul tău sunt deja la stat, așa că să îi redirecționezi nu prezintă NICIUN COST pentru tine! Fiecare formular ne va ajuta să continuăm programul formativ „Educăm prin dăruire", cu scopul îmbunătățirii educației comportamentale a copiilor și a tinerilor instituționalizați și al pregătirii lor pentru viață; ne va ajuta să organizăm excursii gratuite, tabere de vară gratuite, acțiuni sociale de Mărțișor, Paște și Crăciun; susținerea materială a persoanelor nevoiașe cu venituri zero sau reduse, care se află în evidența asociației, prin cumpărarea și oferirea gratuit de produse alimentare și nealimentare.

 

2) Ce completezi?

 

În 3 minute, cu datele tale personale la secțiunea 1+ semnătura contribuabilului (în stânga jos). Datele noastre sunt deja completate.

IMPORTANT! Poți face redirecționarea celor 3.5%, pentru o perioadă de 2 ani. Astfel, anul viitor ANAF va redirecționa automat suma către APCSB Sf. Hristofor.

 

3) Pâna când poți completa

 

05 mai - pentru trimiterea online a formularului către contact@sf-hristofor.ro.

25 mai - pentru trimiterea online a formularului către ANAF.

 

4) Cum completezi?

 

a) Online pe platforma formular230.ro.

Completează online formularul pe platforma formular230.ro, descarcă-l, semnează-l și trimite-l pe email la adresa contact@sf-hristofor.ro

b) Fizic

Printezi formularul 230 de mai jos, îl completezi și semnezi, îl scanezi și trimiți pe email la contact@sf-hristofor.ro.

1) Descarcă formularul 230 — 1 AN, valabil pentru impozitul datorat pentru întreaga perioadă 1 ianuarie - 31 decembrie 2020, sau

  Formularul 230 — 1 AN  

2) Descarcă formularul 230 — 2 ANI, valabil pentru impozitul datorat pentru 2020 și 2021.

  Formularul 230 — 2 ANI  

5. Cum trimiți formularul?

 

a) Trimiți formularul tău completat și semnat, scanat în format PDF, pe adresa contact@sf-hristofor.ro.

Data limită: 05 mai 2021. Dacă ai mai multe formulare colectate de la apropiații tăi nu uita să ni le trimiți până pe 5 MAI, pe toate scanate într-un PDF sau în PDF-uri separate la adresa de email menționată. Dacă ai peste 10 formulare colectate fizic, ni le poți trimite prin curier la sediul nostru din București. Te rugăm să ne scrii înainte pe contact@sf-hristofor.ro. Îți vom trimite adresa la care le poți trimite și ne vom asigura că cineva le va putea prelua.

b) Trimite formularul completat prin poștă la agenția ANAF de care aparții, obligatoriu cu confirmare de primire. Data limită: 25 Mai 2021.

Cauți aici agenția ANAF de care aparții. Pentru a căuta ușor apasă Ctrl+F și caută după numele orașului sau comunei (nu al satului) în care ai domiciliul din buletin. Pot exista mai multe localități cu același nume, în județe diferite. Apasă pe săgețile din dreptul câmpului de căutare pentru a fi sigur că găsești localitatea din județul tău.

c) Poți depune formularul tău și ONLINE. Data limită: 25 Mai 2021.

Cum depui formularul ONLINE în Spaţiul Public Virtual?

Dacă îți creezi cont online în Spațiul Public Virtual pe site-ul ANAF – de acum vei putea depune orice declarație. Dacă ai deja cont, intră în cont și selectează formularul 230, unde adaugi datele noastre: Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor, CIF: 34444822, Cont: RO40RNCB008214665815001 – Dacă nu ai cont, te înregistrezi întâi pe site-ul ANAF și apoi poți depune formularul.

Atenție! – înregistrarea se face simplu, cu date de identificare și date de contact, dar este necesar să te prezinți în termen de 10 zile la orice birou ANAF cu CI, copie CI și fișierul cu datele înscrise pe website pentru validare. Parola vei putea să o folosești de acum pentru toate depunerile online, plus că poți merge la ORICE ANAF, nu doar cel de care aparții.

 

6. Declarația unică?

 

Declarația unică / formularul 230: Persoanele care realizează venituri din alte surse trebuie să depună personal documentele necesare la ANAF, conform instrucțiunilor de pe websiteul ANAF până la 25 mai. Pe lângă datele de completat despre veniturile realizate, pentru a redirecționa 3,5% către Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor, completați la secțiunea respectivă datele noastre. CIF: 34444822, Cont: RO40RNCB008214665815001. Declarația unică NU se poate depune de către ONG.

 

Fiți ambasadori ai filantropiei!

 

Dacă nu poți redirecționa impozitul, dar îți dorești din suflet să oferi o mână de ajutor pentru susținerea cauzei noastre, descarcă formularul precompletat, printează-l în mai multe exemplare și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei tale și încurajează-i să redirecționeze către Asociația de binefacere Sfântul Hristofor.