Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Skip to main content Skip to page footer
APCSB Sf. Hristofor

„Poartă de grijă celor care au nevoie”

Donează pentru masa caldă la bunici

Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” organizează programul social „Masa caldă la bunici”, care se adresează persoanelor vârstnice din București, care au venturi zero sau pensii mici, sub 1.300 lei.

Cu ajutorul vostru, putem oferi un suport alimentar pentru persoanele vârstnice, care trăiesc în București și care nu au suficiente venituri și resurse materiale, pentru a se descurca într-o lună. Pentru a veni în sprijinul acestora, Asociația a gândit acest program social, cu scopul de-ai ajuta pe vârstnici cu o masa caldă livrată la domiciliul lor.

Credem că luarea mesei calde în regim de catering, este o ocazie minunată pentru vârstnicii greu deplasabili. Scopul organizării acestei colectei este strângerea de fonduri pentru plata mesei calde la restaurant și transportul, care va fi distribuită acasă la vârstnicii nevoiași.

Pentru contribuții, vă rugăm să faceți donații direct în contul Asociației Sfântul Hristofor, cont deschis la BCR, Sucursala Unirea.

Cont bancar RON: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001

Beneficiar: Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor

Detalii plată: „Masa caldă la bunici”

- Donați online fără comision pentru „Masa caldă la bunici”!

Dacă cunoașteți vârstnici greu deplasabili, cu venituri sub 1.300 lei, vă rog sa ne scrieți o solicitare la adresa de email: contact@sf-hristofor.ro, menționând următoarele detalii:

  1. Numele și prenumele vârstnicului;
  2. Adresa în fapt;
  3. Telefon;
  4. Numele și prenumele reprezentantului legal.

Listă restaurante participante în cadrul programului „Masa caldă la bunici” cărora le mulțumim:

  1. Cafeneaua Actorilor din Sector 4 București.
  2. SC Kartoffel The Original SRL, Sector 3
  3. SC A&C FERPRIM SRL, Popești Leordeni, jud. Vâlcea
  4. SC Boutyque Berceni SRL

Administratorii restaurantelor care doresc să se implice în programul social „Masa caldă la bunici” și să facă un discount meniului și transportului hranei la domiciliu pentru vârstnici, ne pot scrie la adresa de email: contact(at)af-hristofor.ro  cu scopul de a ajuta mai mulți vârstnici din zona restaurantului lor.