Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Skip to main content Skip to page footer
APCSB Sf. Hristofor

„Poartă de grijă celor care au nevoie”

Redirecționează 3.5%

Acum puteți completa foarte ușor formularul online. Intrați pe platforma redirectioneaza.ro, completați și semnați direct din calculator sau trimiteți formularul completat și semnat, scanat în PDF la adresa de email: contact(at)sf-hristofor.ro 

Redirecționează 3.5%

E simplu și gratuit să ajuți, redirecționarea formularului 230 nu prezintă NICIUN COST pentru voi! Redirecționând 3,5 % din impozitul pe venit, sumă pe care oricum Statul o va prelua și folosi în alte scopuri dacă dumneavoastră nu solicitați acest lucru. 

Fiecare formular ne va ajuta să continuăm programul formativ „Educăm prin dăruire", cu scopul îmbunătățirii educației comportamentale a copiilor și a tinerilor instituționalizați și al pregătirii lor pentru viață. Bănuții din formularele 230, ne vor ajuta să organizăm pentru aceștia excursii și tabere de vară gratuite, acțiuni sociale de Mărțișor, Paști și Crăciun; susținerea materială a persoanelor nevoiașe cu venituri zero sau reduse, care se află în evidența asociației.

Completează și semnează ONLINE

Completați Formularul 230 în 3 minute, cu datele personale la secțiunea 1 + semnătura contribuabilului (în stânga jos). Datele noastre sunt deja completate. Platforma va genera formularul, în format PDF, care se trimite automat către noi. Noi vom centraliza toate formularele primite și le vom trimite către ANAF-urile corespunzătoare. 

Completați online formularul 230

Termen limită: 15 mai. Deşi termenul de depunere la ANAF este 25 mai, dacă alegeți să completați online formularul vă rugăm să faceți asta pasul până pe 15 mai astfel încât să avem timp să procesăm toate formularele în timp util și să trimitem la ANAF-ul de care aparțineți. 

IMPORTANT! Puteți face redirecţionarea celor 3,5% și pentru o perioadă de 2 ani. Anul viitor ANAF va redirecţiona automat suma către Apcsb Sf Hristofor care poartă de grijă celor care au nevoie. 

Completează și semnează FIZIC

Printați formularul de mai jos, îl completați şi îl semnați, îl scanați şi îl trimiteți pe email la contact@sf-hristofor.ro până la 15 mai sau îl puteți depune online prin spațiul virtual privat (SPV) de la ANAF. 

Descarcă PDF formularul 230

Mobilizați-vă colegii și apropiații și strangeți cel puțin 10 formulare de redirecționare și trimiteți-le către noi. 

1.Descarcați formularul și îl printați în mai multe exemplare.

2. Împărțiți formularele colegilor și apropiaților voștri pentru a le completa,

3. Colectați toate formularele 230 completate

4. Ni le trimiteți (pe email) scanate sau în original la sediu până pe 15 mai. 


Completați și depuneți formularul online în Spațiul Public Virtual (SPV)

Vă creați un cont online în SPV, pe www.anaf.ro și veți putea depune acolo orice declarație ulterior. Dacă aveți deja cont, intrați în cont și selectați formularul 230, unde adăugați datele noastre: Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor, CIF: 34444822, Cont: RO40RNCB0082146658150001

Dacă nu aveți cont, vă înregistrați întâi pe site-ul ANAF și apoi depuneți formularul.

Atenție!
Înregistrarea se face simplu, cu date de identificare și date de contact, dar este necesar să vă prezentați în termen de 10 zile la orice birou ANAF cu CI, copie CI și fișierul cu datele înscrise pe website, pentru validare. Parola o veți putea folosi pentru toate depunerile pe care le veți face în viitor și veți putea accesa, mai departe orice serviciu ANAF, indiferent de locuința dumneavoastră.


Declarația unică 212

Declarația unică / formularul 230: Persoanele care realizează venituri din alte surse, trebuie să depună personal documentele necesare la ANAF, conform instrucțiunilor de pe website-ul ANAF până la data de 25 mai. Pe lângă datele de completat despre veniturile realizate, pentru a redirecționa 3,5% către Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor”, completați la secțiunea respectivă datele noastre: CIF: 34444822, Cont: RO40RNCB0082146658150001. Declarația unică NU se poate depune de către ONG.


Mobilizați-vă colegii și apropiații să ne ajute!

Dacă nu puteți redirecționa impozitul 3.5%, dar vă doriți din suflet să oferiți o mână de ajutor pentru susținerea cauzei noastre, descărcați formularul 230 precompletat(link aici, de descarcare), printați-l în mai multe exemplare și transmiteți-l colegilor, prietenilor și familiei dumneavoastră și încurajați-i să redirecționeze către Asociația de binefacere „Sfântul Hristofor” și trimiteți-le scanate sau fotografiate pe adresa de email: contact(at)sf-hristofor.ro sau în format fizic la sediul Asociației până pe 15 mai 2024.

Vă mulțumim mult pentru susținere!