Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Skip to main content Skip to page footer
APCSB Sf. Hristofor

„Poartă de grijă celor care au nevoie”

Căutăm voluntari absolvenți de la Asistență Socială

Știm cât de greu tinerii absolvenți ai specializării „Asistență Socială” găsesc un loc de muncă în domeniul absolvit, cerându-li-se vechime în muncă. În acest sens noi vrem să-i ajutam.

Căutăm absolvenți de la Asistență Socială care au domiciliul în București și care doresc să facă la noi practică ca voluntar, 6 luni de zile, urmărindu-se formarea și experimentarea abilităților de evaluare a cazurilor sociale din București și Ilfov. Ulterior vor primi o adeverință de practică în care sunt inserate toate competențele dobândite, cu scopul facilitării angajării în cadrul unui DGASPC sau instituții private, având șanse de angajare mult mai mari, deoarece au deprins cunoștințe minimale în evaluarea și ajutorarea cazurilor sociale aflate în evidența Asociației noastre. Pentru mai multe detalii, scrie-ne intenția ta de implicare la adresa: contact(at)sf-hristofor.ro  și te vom contacta noi cât mai repede posibil.

Căutăm voluntari psihologi și psihoterapeuți.

Avem nevoie de voluntari psihologi și psihoterapeuți, care să ne ajute la identificarea nevoilor de ajutor ale beneficiarilor noștri, care se confruntă cu diverse probleme psihice, pentru a le oferi un ajutor integrat. Este foarte greu să îi ajutăm necondiționat pe cei cu afecțiuni psihice, fără să-i stigmatizăm în vreun fel! De aceea, nevoia de specialiști care să ne fie alături în misiunea noastră este vitală! Psihologii și psihoterapeuții pot oferi ajutor psiho-emoțional și terapie, iar noi intervenim pentru rezolvarea imediată a problemelor sociale, financiare și materiale. Pentru mai multe detalii, scrie-ne intenția ta de implicare la adresa: contact(at)sf-hristofor.ro  și te vom contacta noi cât mai repede posibil.

Dacă cunoașteți asistenți sociali/psihologi/psihoterapeuți la început de drum professional și dornici să ajute necondiționat în București și Ilfov, nu ezitați să ne recomandați, contribuind astfel la ajutorul celor care au nevoie de noi.

Împreună la bine pentru nevoiași!

Cu apreciere,
Echipa Apcsb Sf Hristofor