APCSB Sf. Hristofor

„Poartă de grijă celor care au nevoie”

Donează online

 

Aici donația ta transformă visul în realitate pentru copii, bătrâni și nevoiași!

 

Copiii și tinerii instituționalizați și din familiile defavorizate cu care noi lucrăm constant au nevoie de sprijin pe termen lung, de încurajare constantă și de îndrumare! Ajută-ne să le putem fi în continuare alături! Donațiile tale se transformă în vizite la centru, ieșiri, excursii, tabere acțiuni sociale, susținerea cu ajutoare materiale și financiare a celor nevoiași, formarea voluntarilor și îndrumarea lor pentru a-i susține pe copiii și tinerii insituționalizați cât mai mult! Poți dona online sau prin transfer bancar.

Ne bucurăm enorm când sprijinul tău este recurent, lună de lună. Dacă donezi online, prin card, poți selecta o donație singulară sau lunară. Fiecare suma care se adună contează pentru că ne ajută să oferim servicii sociale și educativ-formative de calitate! Îți mulțumim mult pentru sprijin! Doar împreună îi putem susține constant pe beneficiarii noștri!

Asociația a fost înființată în 2015 și este înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 65 / 15.04.2015, Judecătoria Sectorului 1, București.

APCSB Sf. Hristofor, CIF: 34444822, este eligibilă pentru sponsorizări deductibile conform deciziei Sector 1 a Finanțelor Publice la data de 07.06.2019 și se regăsește în Registru entităților/unităților de cult pe site-ul ANAF (căutare cu CIF).

 
 

DONEAZĂ ONLINE

 

Este cea mai rapidă şi mai ieftină metodă de plată care vă permite atât plata normal, cât și plata recurentă.

Prin activarea plăţii recurente, permiteţi comerciantului să vă debiteze automat cardul bancar cu suma de plată. Puteţi selecta data de expirare a plăţii recurente, cât şi suma maximă care poate fi debitată. Intervalul dintre plăţi va fi de 28 zile. Plăţile recurente se vor efectua timp de un an de zile calendaristic de la data primei plăți. Puteţi renunţa în orice moment la procesarea automată a plăţilor recurente contactând EuPlătesc.ro la adresa office@euplatesc.ro.

Tranzacționare sigură și rapidă

 

Euplătesc.ro dispune de un sistem de gestiune a plăților electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii antifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).