APCSB Sf. Hristofor

„Poartă de grijă celor care au nevoie”

Direcționează 20%

Puteți susține pentru pregătirea copiilor orfani pentru viață, pentru bătrânii singuri și uitați și pentru ajutorarea celor nevoiași, direcționând impozitul pe venit al companiei voastre, simplu și gratuit!

Descărcați contractul de sponsorizare, completați cu datele companie și trimiteți la adresa de email: contact@sf-hristofor.ro.

  Contract de sponsorizare  

Plătitorii de impozit pe venit pot sponsoriza până pe:

31.03 - pentru trimestrul 1

30.06 - pentru trimestrul 2

30.09 - pentru trimestrul 3

31.12 - pentru trimestrul 4

Plătitorii de impozit pot sponsoriza până pe 31 decembrie.

Persoanele juridice, plătitoare de impozit pe profit sau venit, pot sponsoriza fără costuri suplimentare pentru susținea programelor și proiectelor APCSB Sf. Hristofor.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la contact@sf-hristofor.ro sau la numărul de telefon: 0743 866 859 pentru a discuta despre proiectele Apcsb Sf. Hristofor și despre detaliile referitoare la contractul de sponsorizare.

  Raport de activitate - 2021  

Fondurile strânse prin facilitatea fiscală 20 % ne ajută să rămânem alături de copiii și bătrânii instituționalizați, precum și de persoanele nevoiașe. Ne-am luat angajamentul că le vom purta de grijă, până când aceștia vor reuși să se pregătească pentru viață (în cazul copiilor fără părinți, a bătrânilor singuratici și a cazurilor nevoiașe lipsite de un trai decent).

  Contract de sponsorizare  

1) Cum se face sponsorizarea?

Sponsorizarea se face printr-un contract simplu și este necesar ca suma să fie virată în contul Asociației, până la finalul fiecărui trimestru, pentru companiile care plătesc impozitul trimestrial sau până pe 31 decembrie pentru companiile care plătesc impozitul anual.

Asociația a fost înființată în 2015 și este înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 65/15.04.2015, Judecătoria Sectorului 1, București.

APCSB Sf. Hristofor, CIF: 34444822, este eligibilă pentru sponsorizări deductibile conform deciziei Sector 1 a Finanțelor Publice la data de 07.06.2019 și e regăsește în Registrul entiăților/unităților de cult pe site-ului ANAF (căutare cu CIF).

- https://www.anaf.ro/RegistrulEntitatilorUnitatilorCult/

Vă mulțumim din suflet pentru susținere!

Răsplata cea mai mare o veți primi prin bucuria pe care o veți aduce pe chipul copiilor, bătrânilor și al nevoiașilor noștri prin susținerea lor directă, iar noi vă mulțumim prin promovare online și offline la evenimentele noastre.

Mai jos se află detalii despre mecanismul 20 %, calculul sumelor și declarațiile pe care companiile trebuie să le depună pentru a deduce sponsorizarea.

2) Cum funcționează facilitatea fiscală?

Pentru cei care cunosc mecanismul 20%. Începând cu anul 2019 ne pot sprijini și microîntreprinderile (plătitoare de impozit pe venit), iar limita de calcul pentru cei 20 % din impozitul pe profit, a fost majorată de la 0,5 % la 0,75 % din cifra de afaceri. Formularul 107, unde se declară organizațiile și sumele sponsorizate, se depun pentru anul acesta până pe 25 ianuarie anul următor.

Fondurile se deduc din sumele datorate conform art. 25, alin 4, pct. i) din Codul Fiscal și Legii sponsorizării 32/1994 cu modificările și completările ulterioare.

3) Cum direcționați impozitul pe PROFIT/ VENIT?

4) Cum calculați suma?

5) Ce declarații fiscale depuneți?