APCSB Sf. Hristofor

„Poartă de grijă celor care au nevoie”

Direcționează 20%

Poți susține pregătirea copiilor orfani pentru viață, pentru împărțirea bătrânilor uitați și pentru ajutorarea celor nevoiași, direcționând impozitul pe venit al companiei tale, simplu și gratuit!

Descarcă contractul de sponsorizare, completează-l cu datele companie tale și trimite-l la adresa contact@sf-hristofor.ro.

  Contract de sponsorizare  

Plătitorii de impozit pe venit pot sponsoriza până pe:

31.03 - pentru trimestrul 1

30.06 - pentru trimestrul 2

30.09 - pentru trimestrul 3

31.12 - pentru trimestrul 4

Plătitorii de impozit pot sponsoriza până pe 31 decembrie.

Persoanele juridice, plătitoare de impozit pe profit sau venit, pot sponsoriza fără costuri suplimentare pentru susținea programelor și proiectelor APCSB Sf Hristofor. Sponsorizarea se face printr-un contract simplu și este necesar ca suma să fie virată asociației până la finalul fiecărui trimestru pentru companiile care plătesc impozitul trimestrial.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la contact@sf-hristofor.ro sau la 0743 866 859 pentru a discuta despre proiectele Apcsb Sf Hristofor, calculul sumelor și detalii referitoare la contractul de sponsorizare.

 

Despre APCSB Sf. Hristofor

 

Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor" este organizație creștină, non-profit, ce desfășoară activități cu caracter educativ, cultural și social pentru copiii, tinerii, bătrânii instituționalizați, precum și pentru alte persoane defavorizate, obiectivul principal fiind crearea unor medii de socializare, acces către servicii, piața muncii și activități de recreere pentru aceste persoane. Asociația a fost înființată la data de 9 mai 2015 în București și a ajutat 1987 de beneficiari, a cheltuit pentru aceștia suma de 129,630 lei, organizând peste 32 de acțiuni educative și umanitare.

  Raport de activitate - 2020  

Fondurile strânse prin facilitatea fiscală 20% ne ajută să le rămânem alături de copiii, bătrânii instituționalizați și persoanele nevoiașe. Ne-am luat angajamentul că vom avea grijă de ei până vor reuși să se pregătească pentru viață în cazul părinților fără părinți, a bătrânilor a le fi mereu în singurătate și în suferință și a cazurilor nevoiașe lipsite de trai decent.

  Contract de sponsorizare  

1) Cum se face sponsorizarea?

Sponsorizarea se face printr-un contract simplu de sponsorizare și este necesar ca suma să fie virată până la finalul fiecărui trimestru, pentru companiile care plătesc trimestrial, sau până la 31 decembrie pentru companiile care plătesc impozitul anual.

Asociația a fost înființată în 2015 și este înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 65 / 15.04.2015, Judecătoria Sectorului 1, București.

APCSB Sf Hristofor, CIF: 34444822, este eligibilă pentru sponsorizări deductibile conform deciziei Sector 1 a Finanțelor Publice la data de 07.06.2019.

Vă mulțumim din suflet pentru susținere!

Răsplata cea mai mare va fi bucuria oferită copiilor, bătrânilor și celor nevoiași din București și Ilfov, iar noi vă mulțumim prin promovare online și offline la evenimentele noastre.

Mai jos se află detalii despre mecanismul 20%, calculul sumelor și declarațiile pe care companiile trebuie să le depună pentru a deduce sponsorizarea.

2) Cum funcționează facilitatea fiscală?

Pentru cei care cunosc mecanismul 20%. Începând cu anul 2019 ne pot sprijini și microîntreprinderile (plătitoare de impozit pe venit), iar limita de calcul pentru cei 20% impozitul pe profit a fost majorată de la 0,5 % la 0,75% din cifra de afaceri. Formularul 107, unde se declară organizațiile și sumele sponsorizate, se depun pentru anul acesta până pe 25 ianuarie anul următor.

Fondurile se deduc din sumele datorate conform art. 25, alin 4, pct. i) din Codul Fiscal și Legii sponsorizării 32/ 1994 cu modificările și completările ulterioare.

Cum direcționați impozitul pe PROFIT/ VENIT

Cum calculați suma:

Ce declarații fiscale depuneți: