Formular 2% (persoane fizice)

Redirecționați 2% din impozitul global anual din 2017 către Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” și veți contribui la oferirea unei vieți mai bune pentru persoanele aflate în nevoi.

            Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil poate dispune direcționarea către o organizatie non-guvernamentală a 2% din impozitul pe venitul global. Dacă doriți să sprijiniți activitatea Asociației pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor”, completați și depuneți până la data de 25 mai 2018: formularul 230 (dacă ați avut doar venituri salariale dar și dacă ați avut și alte surse de venit anul trecut).   

           Ce trebuie să faceți?

PASUL I

Descărcați formularul 230 precompletat cu datele Asociației pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor”Denumire entitate non-profit: Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor”
Cod de identificare fiscală (CIF): 34444822
Cont in lei: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001, deschis la BCR Sucursala UNIREA, Bucuresti

PASUL II

Completați cu datele personale, formularul de mai sus, doar dacă ați avut  venit. Formularul se completează de mână, în două exemplare, din care unul, pe care veți primi un număr de înregistrare, va rămâne la dumneavoastră, însă se poate completa și un singur formular!

            Formularul 230 se completează cu datele de identificare (pct. I) si se semnează. Restul rubricilor nu sunt obligatoriu a fi completate.           

PASUL III  – Vă recomandăm varianta 1), mai simplă !

1) -Pentru cei care locuiesc în București și Ploiești, există posibilitatea să îl predați personal unui reprezentant al asociatiei (fixând mai întâi, un loc de întâlnire).       

     -Pentru cei care locuiesc în alte localități, formularul completat, îl trimiteți prin poștă la: 

Nume: 

Adresa: 

SAU

2) Formularul completat, îl depuneți personal la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice, de care aparțineți cu domiciliul (din buletin), fără a achita vreo taxă. Adresele instituțiilor pot fi consultate AICI (pe site-ul ANAF).

Vă rugăm, ca după depunerea/trimiterea formularului să ne contactați, iar dacă aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne sunați!

Fondurile redirecționate către Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor”, vor fi folosite pentru organizarea unor acțiuni și activități social-filantropice, educativ-culturale, chiar tabere gratuite în țară, pentru copiii din centrele de plasament și din familiile defavorizate, precum și pentru bătrâni.

Descarcă  de  AICI:

Formularul 230- 2% din impozitul pe profit 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

. .

Lasă un răspuns