„Rugați-vă neîncetat!”- Seară de rugăciune (în fiecare luni, ora 19:00)

             „Rugați-vă neîncetat!”(1 Tes. 5,17)

              Din dorința de a aduce cinstire ocrotitorului asociației noastre, Consiliul Permanent de Consfătuire, a hotărât ca în fiecare zi de luni, după posibilități, membrii să se reunească în rugăciune, citind sau cântând Acatistul Sfântului Mucenic Hristofor. Scopul acestei seri de rugăciune, este tocmai acela de a apropia voluntarii, de a crește împreună duhovnicește și de a primi binecuvântare pentru acțiunile viitoare.  

              Acest tip de activitate se adresează membrilor asociației noastre, cât și celorlalți oameni de bine, care doresc să aducă mulţumiri pentru binefacerile primite și pentru călăuzirea pe drumul cel drept, Bunului Dumnezeu și Sfântului Mucenic Hristofor. Tocmai de aceea, momentele acestea sunt binevenite pentru noi, fiindcă asociația noastră este creștin-ortodoxă și urmează îndemnul biblic de a-ți iubi aproapele, de a trăi în comuniune prin rugăciune.

              Locația evenimentului va fi Biserica Sfânta Ecaterina, Paraclisul Facultății de Teologie Ortodoxă. Astfel cu puțină voință, împreună o să ne rugăm ca în viața de zi cu zi, să primim putere și binecuvântare în tot ceea ce săvârșim.

              Vă reamintim că prima seară de rugăciune a fost sâmbătă 26 noiembrie 2016, în acest sens, vă chemăm și vă îndemnăm să luați parte la rugăciune alături de noi, pentru a putea crea cu adevărat o tradiție !

              Programul serii poate fi:
              – pe la orele 17:30,  ne vom întâlni la Biserica Sfânta Ecaterina, vis-a-vis de Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”, București;

              – la ora 18:00, începe Slujba Vecerniei, apoi continuă cu Acatistul Sfântului Mc. Hristofor.

              – la ora 20:00, ne vom despărți, așteptând în rugăciune următoarea întrunire religioasă.


            Cu nădejde în suflet, vă așteptăm și pe voi!

 

Locația pe hartă-VEZI AICI !

Puncte de reper: Hotel Horoscop, Metrou Unirii 1, Dealul Patriarhiei

Adresă Biserica Sfânta Ecaterina: str. Sf. Ecaterina, nr. 6, sector 4, București

Lasă un răspuns