“Mărțișor-bucurie pentru viitor” Târg de mărțișoare (26 februarie-09 martie 2017)

26 February 2017 at 10:00 Liberty Center Mall, sector 4, București

               Asociația pentru copii și bătrâni “Sfântul Hristofor”, organizează în perioada 26 februarie – 9 martie 2017, prima ediție a Târgului de Mărțișor, în cadrul Centrului Comercial – Liberty Center Mall București (la etajul 2, lângă patinoar).

Programul târgului va fi astfel:

Luni-Vineri: 16:00-22:00

Sâmbăta – Duminica: 14:00-22:00

               Acest târg fiind cu vânzare, din veniturile obținute se vor realiza două tabere de vară (transport, cazare și masă) pentru copiii din anumite Centre de Plasament, aflate în Bucureşti şi Râmnicu Vâlcea.

               De aceea, dragi prieteni și colegi, membrii și simpatizanți,  vă invităm să ne fiți alături, ca împreună să aducem frumusețea razelor de soare pe chipurile copiilor, regăsindu-și speranța și puterea de care au nevoie.

               Cumpărând mărțișoare de la noi, veți contribui nu numai la bucuria și fericirea celor dragi, cât și a celor care nu au familie și nu are cine să le aducă bucurie în suflet. Voi sunteți bucuria lor, nu numai de Ziua Mărțișorului, care este de fapt ziua speranței și a unui nou început, ci de fiecare dată când doriți să le fiți aproape.

V-am pregătit diverse obiecte artistice, ce pot fi oferite cu ocazia sosirii Primăverii !

 

Mijloace de transport: din Piața Unirii cu Tramvaiul 32 (4 statii)

Puncte de reper: Calea Rahovei, Sos. Progresului, Piața Coșbuc, Chirigiu

Vezi locația târgului AICI !!!
 

      Reamintim tuturor că este al doilea an consecutiv, în care vom face tabere, deoarece în urma taberei de la Bisoca, Buzău din 2016, am realizat importanța lor pentru copii.

Vezi AICI Tabăra de la Bisoca vară 2016 !

Lasă un răspuns