„Tabăra de la Bisoca, bucurie pentru toți”, (29 aug-02 sept 2016)

29 August 2016 at 8:00 Campusul de copii "Sf. Sava", loc. Bisoca, Buzău

              Întrucât unul din obiectivele noastre îl reprezintă creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor instituționalizați într-un mod frumos și duhovnicesc, ne-am gândit să organizăm în acest an – 2016, prima tabără de vară pentru copii de la Centrul de Plasament “Robin Hood”, Sector 4 București. La pregătirea acesteia contribuie și Fundația pentru copii și bătrâni “Sfântul Sava” din Buzău, care ne oferă gratuit masa și cazarea pentru copiii, educatorii și voluntarii asociației noastre. Locația este chiar Campusul de copii “Sfântul Sava”,Bisoca și se va desfășura între 29 august-02 septembrie 2016. Aici copiii se vor bucura de priveliștea minunată, de munți, de lacul din apropierea taberei, văile frumoase, pline de verdeață, ce arată colțișorul de rai al Bisocii, stâna de oi a lui Barbu Bucur, dar și de diverse obiective turistice. Am hotărât să punem următorul titlu pentru această acțiune: „Tabăra de la Bisoca, bucurie pentru toți”, parte din proiectul „Clipe de bucurie pentru copii instituționalizați”.
              Vor participa 15 copii, 3 inspectori de educație, o membră LFCO Vâlcea și 3 membrii din Asociația noastră, per total 22 de persoane.
              De ce avem nevoie?
              Asociația noastră și-a luat angajamentul că va asigura:
a) Transportul cu microbuzul (1600 lei, firma de transport Chivaran, din Ploiești)
b) Mâncare pentru drum (300 ron)
c) Materiale de joacă (300 ron)
             În total, avem nevoie de suma de 2200 ron.

             Solicităm sprijin și vă rugăm să binevoiți a ni-l oferi, fie prin donații (transfer bancar sau în mod personal) fie prin distribuirea acestui eveniment la cât mai multe cunoștințe. Vă rămânem profund recunoscători, știind că numai cu ajutorul vostru putem să aducem bucurie în suflet și alinare celor lipsiți de afecțiunea părintească, de căminul cald al unei familii.

PENTRU DONAȚII, NU EZITAȚI, CONTACTAȚI-NE AICI!

Cu mulțumiri,

Președintele și membrii asociației

            Accesul la acestă tabără este permis doar celor 3 voluntari ai Asociației Sfântul Hristofor și 1 voluntar LFCO!

Imagini din tabără, VEZI AICI !

 

 
Pagina oficială de Facebook a LFCO Vâlcea (Vezi în comentarii, mai jos!)
Emisiunea INTERESUL GENERAL la Televiziunea VÂLCEA UNU.
12 septembrie 2016https://www.youtube.com/watch?v=X77AlpSq1k0&feature=youtu.be
 
.

3 comments

  • Admin 6 septembrie 2016 at 20:00

  • Marius 16 septembrie 2016 at 20:00

    Mă bucur din suflet că planul nostru de tabără de la Bisoca 29.08.2016-02.09.2016, de a bucura pe copii care au nevoie, s-a încheiat cu bine. Mulțumesc tuturor sponsorilor, Fundației pentru copii Sfântul Sava din Buzău, DGASPC, Sector 4 București, LFCO Vâlcea, pentru tot sprijinul acordat. Dar mai ales tuturor voluntarilor noștri după numele lor, care sau implicat direct ori indirect pentru planificarea, organizarea, executarea și finalizarea unei tabere minunate. De astfel, trebuie sa menționăm că această tabară de vară, a fost organizată pentru prima dată, de către asociația noastră.

Lasă un răspuns