Spectacolul caritabil „Lumini de Toamnă” (18 noiembrie 2018)


Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /home/sfhristofor/public_html/wp-content/themes/savior/partials/content-event.php on line 55
Centrul Cultural

             Asociația pentru copii și bătrâni "Sf. Hristofor" organizează primul spectacol „Lumini de Toamnă”, pe 18 noiembrie 2018, ora 18:00 la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO "Nicolae Bălcescu" de pe str. 11 Iunie, nr. 41, Sector 4 București. Scopul acestui spectacol de toamnă constă în strângerea de donații, pentru cadourile de Crăciun ce vor fi dăruite copiilor și bătrânilor instituționalizați din cadrul DGASPC Sector 1, 4 și 6 București. La această ediție am invitat:

Corul de copii Meloritm

al Palatului Copiilor

și

Elevi de la Catedra de Muzică Populară și Arta Actorului

a Colegiului Național de Arte "Dinu Lipatti" din București.

Evenimentul va fi prezentat de Carmen Târnoveanu, jurnalist și realizator emisiuni TVR.

            In anul Centenarului României, ne-am propus să promovăm prin programul cultural-artistic susținut de micii artiști, portul popular și muzica tradițională românească. 

             Așteptăm cu drag pe toți oamenii de bine, din Capitala României, la acest eveniment unde se vor bucura de momente artistice speciale, iar ca recunoștință aceștia își vor manifesta dragostea față de semenii lor aflați în nevoi, printr-o mică contribuție.

            Ne-am gândit și la cei care nu ne pot onora cu prezența la spectacol, dar doresc să susțină colecta noastră. Pentru îndrumări și detalii:
Telefon:0725.755.363
Depunere numerar/Virament bancar la BCR, Sucursala UNIREA
Denumire: Asociatia pentru copii si batrani Sf Hristofor
Cont lei: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001
Vă mulțumim pentru bunăvoință și bucuria de a ne fi aproape!

Lasă un răspuns