Adunarea Generală a voluntarilor Asociației Sfântul Hristofor (10 martie 2016)

10 March 2016 at 19:00 Facultatea de Teologie Ortodoxă din București

                În data de JOI – 10.03.2016, ora 19.00, se vor întruni la Facultatea de Teologie Ortodoxă “Justinian Patriarhul”, toți voluntarii Asociației pentru copii și bătrâni “Sfântul Hristofor”, din București.

                Vă invităm și vă rugăm, în special pe cei înscriși cu adeziune să veniți la această Adunare Generală, care se face o dată pe an, de obicei în primul trimestru. Pentru noi această adunare este cea mai importantă, deoarece avem ocazia să ne vedem cu toții, să îi cunoaștem și pe noii membrii, să aflăm ce lucruri minunate am reușit să facem, cu ajutorul lui Dumnezeu și mijlocirea Sfântului Hristofor, ocrotitorul nostru. De asemenea, puteți să vă invitați rudele, prietenii și cunoștințele, dar cu următoarea condiție, să ne comunicați numărul exact de persoane. Evenimentul se va încheia cu o masă festivă, oferită de voluntarii noștri activi.     

                Desfășurător ședință:

  • Rugăciunea de început
  • Pr.Prof. Georgian Păunoiu- cuvânt de învățătură despre puterea rugăciunii și despre implicația în activitățile sociale.
  • Președinte, Marius Keller- discurs despre importanța cooperării voluntarilor, a purtării de grijă unul față de celălalt și față de beneficiarii noștri. Vor fi dezbătute sarcinile de lucru individual și în echipă.
  • Celena Stănilă – Anunțarea raportului de activitate 2015
  • Geanina Platon – Anunțarea raportului social pe 2015
  • Contabil, Dragoș Aldea – Raportul economic
  • Vicepreședinte, Gabriel Drăgan – Proiectele și acțiunile pe anul curent
  • Președinte, Marius Keller – Anunțarea unor noi membrii în conducerea Consiliulul Director
  • Consiliul Director – va anunța oficial dacă se va face slujba pentru ziua asociației (până în data de 9 mai, sau după această dată) și acțiunea ce presupune participarea la Sfânta Liturghie, în Biserica “Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan”, sector 4 București , din 2 în 2 săptămâni, pentru copii de la Centrul de Plasament “Robin Hood”, sector 4, București
  • Secretară, Andra Boruzescu – Strângerea formularelor 2% și a cotizațiilor de 3 lei/ lună (care s-au decis în urma votului).                                          

               Vă rog să confirmați participarea până pe 9 martie, orele 21:00, la următorul numărul de telefon: 0746 209 945 (Andra)

Cu prețuire,

Președintele și Consiliul Director 

     

Locația evenimentului, accesați AICI !

Imagini din cadrul evenimentului:

 

 

 

 

 

 

Impresii în urma evenimentului:

                  În data de 10 martie 2016 a avut loc Adunarea Generală a Asociației “Sfântul Hristofor”, în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă din București. În cadrul întâlnirii au avut loc o serie de discuții necesare pentru reactualizarea obiectivelor și bunul mers al activităților viitoare ale asociației, în mod special, modalitățile prin care acestea pot fi aplicate simplu și discret.
                  Părintele Georgian Păunoiu, parohul Bisericii Sfânta Ecaterina și părintele spiritual al studenților teologi a menționat făgăduința făcută lui Dumnezeu de a sluji aproapelui. Acesta a apreciat dăruirea voluntarilor, sfătuindu-i să dea dovadă, în continuare, de deschidere și bunăvoință. Printre recomandări s-a aflat și aceea de a face “ceea ce putem din ceea ce trebuie”, arătând prin aceasta importanța analizării atente a tuturor demersurilor ce se vor realiza în viitor.
                  Președintele asociației, Marius Keller, a luat apoi cuvântul pentru semnalarea unor aspecte foarte importante: distribuirea sarcinilor voluntarilor, schimbarea sediului asociației, precizarea raportului de activitate al anului precedent, dar și pentru a anunța evenimentele viitoare: săvârșirea slujbei de Te-Deum la Biserica Sfânta Ecaterina, în ajunul prăznuirii Sfântului Hristofor (8 mai), alegerea unui coordonator al voluntarilor și schimbările ce se vor face chiar în cadrul structurii asociației, pentru a răspunde prompt problemelor apărute.
                  În anul curent, asociația își propune să realizeze o tabără de vară la Bisoca, dar și un pelerinaj pentru copiii instuționalizați. De asemenea, vor continua cele două programe implementate “Clipe de bucurie pentru copii instituționalizați” (în colaborare cu DGASPC Vâlcea) și programul “Pași spre Hristos” (în colaborare cu DGASPC, sector 4, București).

                  Tot aici, am dori să reamintim cititorilor că ne pot susține prin completarea formularului 230 sau 2%. din impozitul pe venit. Acestea pot fi înmânate până la data de 18 mai, oricărui voluntar al asociației deoarece pentru anul fiscal 2015, termenul limita de depunere este 25 mai 2016.
                   Voluntarul Petrișor Chiriac, din cadrul Asociației “Studenți pentru Viață” i-a invitat pe cei prezenți și desigur, pe toți cei care vor dori să participe la “Marșul pentru viață”, care va avea loc sâmbătă, 26 martie. Mediatizarea acestui eveniment în cadrul rețelelor de socializare este și ea binevenită.
                   La final, s-au consultat propunerile celor prezenți, iar cei care s-au înscris, în asociație au primit formulare necesare misiunii voluntariatului. Adunarea Generală a “Sfântul Hristofor” s-a încheiat cu o agapă frățească.

(Paul Negoiță, voluntar)

 

Lasă un răspuns