„Sărbătorile de iarnă, culori ale bucuriei noastre”, (06- 20 decembrie 2016)

9 December 2016 at 17:00 Centrele de copii și bătrâni din sectoarele 1 și 4, București

 

„Sărbătorile de iarnă, culori ale bucuriei noastre”.
Page 2
                  Accesul la aceste acțiuni organizate în Centrele de copii și bătrâni, mai sus menționate este permis doar celor 3 coruri și voluntarilor Asociației Sfântul Hristofor și Asociației Studenți pentru Viață. De aceea dacă doriți să participați, vă rugăm să ne contactați AICI , până la data de 07 decembrie, ora 20:00.

 

Impresii în urma evenimentului:

                 Acțiunea „Sărbătorile de iarnă, culori ale bucuriei noastre”, 06-20 decembrie 2016 s-a încheiat cu bine, când am mers să colindăm cu tot sufletul la ultimele două cămine de bătrâni, de data aceasta din Sector 1 Capitală și anume Centrul de Îngrijire și Asistență “Sfânta Elena” și Centrul de Îngrijire și Asistență “Sfântul Vasile”. Încântați de primirea bătrânilor și a personalului, dar și de zona rezidențială unde se aflau cele două cămine, nu am ezitat să-i colindăm și să stăm de vorbă cu bătrânii din cămin, încurajându-i și mângâindu-i pe fiecare în parte. Suferința de pe chipul lor, ne dădea starea să credem că viața pe care o trăim, trebuie să o trăim cu adevărat echilibrat, pentru că „echilibrul, este cheia succesului” așa cum spun unii dintre intelectualii noștri.
                Le-am dăruit bătrânilor prin cântarea colindelor de iarnă în primul rând un zâmbet și mai ales o speranță plină de nemurire, care este Hristos, Centrul vieții noastre creștine. În fiecare an, mergem de colinde, la copii orfani și bătrânii instituționalizați, din cadrul DGASPC și nu numai, aducându-le acestora mereu bucurie și iubire sfântă, alungând astfel din sufletele lor singurătatea și nimicnicia pe care uneori o simt, prin faptul că sunt părăsiți de părinți, în cazul copiilor, sau de rude în cazul bătrânilor din azile.
                Mulțumesc din suflet voluntarilor asociației noastre: Iulian Ghiorghe, Andra Boruzescu, Aurelia Zavici, Eugen Nacu, Ionuț Dragomir, Dumitrel Cabanov, Delia Mănuloiu, Oana Leuștean și Maria Romanescu (SPV) pentru că și-au rupt din timpul lor, ca să participe alături de mine, pe 17 decembrie, ora 10:00, la căminele de bătrâni mai sus amintite. Mulțumesc celor de la DGASPC, sector 1, pentru că ne-au aprobat cererea să putem colinda bătrânii, cât și sponsorilor noștri.

(Marius K, voluntar)

Lasă un răspuns