„Sărbătorile de iarnă, culori ale bucuriei noastre”, (06- 28 decembrie 2018)


Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /home/sfhristofor/public_html/wp-content/themes/savior/partials/content-event.php on line 55
Centrele de copii și bătrâni, sect 1, 3, 4 și 6, București

Impresii în urma acțiunilor:

              Am realizat cu succes, prima parte (06-16 decembrie 2018) a programului din această iarnă! 
              Asociația pentru copii și bătrâni “Sf. Hristofor” din București, organizează aceste acțiuni social-filantropice și cultural-religioase, în cadrul proiectului „Sărbătorile de iarnă, culori ale bucuriei noastre”, cu sprijinul Așezământului “Sf. Ap. Andrei” și al voluntarilor Studenți pentru Viață.
              Vă informăm, că am mai adăugat și alte centre de copii și bătrâni, dar și familii nevoiașe (din evidența Asociației Sf Hristofor), pe lângă beneficiarii trecuți deja în program, tocmai datorită sponsorilor binevoitori. Așadar, bucuria sărbătorilor se va regăsi în sufletele mai multor oameni defavorizați, până pe 28 decembrie, când va fi ultima acțiune.

              Impresii - „Sărbătorile de iarnă, culori ale bucuriei noastre”:

Paula R, voluntar:
“Ieri am fost la colindat, dar nu cum mergeam de obicei, prin blocuri şi pe la rude. Am fost la nişte gazde care ne-au omenit peste poate. Ne-au servit cu zâmbete, ne-au acoperit cu îmbrăţişări şi ne-au pus şi bucurie caldă la pachet, să ducem la ai noştri. Copilaşii de la centrele şi apartamentele sociale la care am fost ne-au dat planurile peste cap. Ne-au vestit ei Crăciunul prin toată voia bună şi prin colindele pe care le-am cântat împreună. “Rămâi gazdă sănătoasă/ Şi tu obştie veseloasă!”, le-am urat şi sperăm să-i reîntâlnim la fel de plini de viaţă şi bucuroşi”.

Eliza C, voluntar:
“Proiectul „Sărbătorile de iarnă, culori ale bucuriei noastre” a însemnat pentru noi, Studenții pentru viață, o experiență extraordinară. Pe lângă bucuria de a colinda împreună și de a ne cunoaște, am înțeles câtă nevoie au de noi copilașii din centrele de plasament și apartamentele sociale, am simțit dorința lor de a primi atenția și afecțiunea noastră și am învățat că o lume mai bună pentru ei se poate construi numai prin dăruirea și efortul nostru”.

Marius K, voluntar:
“Am văzut cum copilașii orfani ne întrebau de unde suntem, erau deschiși, ne îmbrățisau și cântau colinde cu noi. Pur și simplu sclipeau de fericire că suntem pentru câteva clipe lângă ei. Cât despre buneii noștri, aceștia s-au bucurat mult pentru vizită și pentru colindele tradiționale, cântate cu suflet, vestindu-le astfel Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos. Deși, vremea a fost urâtă și rece, noi n-am renunțat la acțiuni, bucurându-ne că am reușit cu ajutorul Bunului Dumnezeu, să aducem multă căldură și bucurii colorate în sufletul celor care n-au parte de atenție, afecțiune și un cămin cald de sărbători”.

               Sponsori:
               Regia Autonomă - Registrul Auto Român, Sc Primo Prod Srl, Sc Boromir Srl

               Vă mulțumim tuturor, pentru implicare și devotament!

Lasă un răspuns