“Rugați-vă neîncetat!”-Prima seară de rugăciune (20 nov 2016,ora 18)

26 November 2016 at 18:00 Biserica Sfânta Ecaterina din sectorul 4, București

              Vă informăm că urmând îndemnul prietenului nostru Marius Keller, Președintele Asociației Sfântul Hristofor, care spune: “Să aducem laudă şi cinste, alături de ceilalți sfințicel puțin o dată într-o lună și Sfântului Mucenic Hristofor, ocrotitorul asociației noastre, deoarece întotdeauna a venit în ajutorul nostru !”, Consiliul Permanent de Consfătuire a hotărât ca în ultima săptămână din lună, de preferat în weekend, membrii asociației să participe la Slujba Vecerniei unită cu Slujba Acatistului Sfântului Mucenic Hristofor. Scopul acestei seri de rugăciune este tocmai acela de creștere a spiritualității în rândul voluntarilor asociației.  

              Acest tip de activitate este pregătit atât pentru membrii asociației noastre, cât și pentru cei din afara ei, care doresc să aducă ca jertfă, mulţumiri pentru binefacerile primite și pentru călăuzirea pe drumul cel drept, Bunului Dumnezeu și Sfântului Mucenic Hristofor. Tocmai de aceea, momentele acestea sunt binevenite pentru noi, fiindcă asociația noastră este creștin-ortodoxă și urmează îndemnul biblic de a-ți iubi aproapele.

              Locația evenimentului va fi, în general Biserica Sfânta Ecaterina, dar suntem deschiși la propunerile voastre, pentru următoarele seri de rugăciune. Ne putem întâlni cu toții și la o altă biserică sau mănăstire din București, unde vom participa la vecernie.   Astfel cu puțină voință, împreună o să ne rugăm ca în viața de zi cu zi, să primim putere și binecuvântare în tot ceea ce săvârșim.

              Prima seară de rugăciune va fi sâmbătă 26 noiembrie 2016, în acest sens, vă chemăm și vă îndemnăm să luați parte la rugăciune alături de noi!

              Programul evenimentului va fi astfel:


              – pe la orele 18:00,  ne vom întâlni la Biserica Sfânta Ecaterina, vis-a-vis de Facultatea de Teologie Ortodoxă “Justinian Patriarhul”, București;

              – la ora 18:00, începe Slujba Vecerniei, apoi continuă cu Acatistul Sfântului Mc. Hristofor.

              – la ora 20:00, ne vom despărți, așteptând în rugăciune următoarea întrunire religioasă.


            Cu nădejde în suflet vă așteptăm și pe voi!

 

Locația pe hartă-VEZI AICI !

Puncte de reper: Hotel Horoscop, Metrou Unirii 1, Dealul Patriarhiei

Adresă biserica Sfânta Ecaterina: str. Sf. Ecaterina, nr. 6, sector 4, București

Lasă un răspuns