Jocuri sportive în parc alături de copii (2 iulie 2016)

2 July 2016 at 9:00 Orășelul Copiilor din sectorul 4, București

              Pentru copii practicarea unui sport a început să devină, în ultimul timp o raritate. Odată cu dezvoltarea tehnologiei copiii preferă jocurile și sporturile virtuale în defavoarea celor reale. Adulții trebuie să dea dovadă de responsabilitate și să încurajeze copiii să facă sport încă de la vârste fragede.

               Activitatea fizică înseamnă pentru copii un risc scăzut de a se îmbonăvi la maturitate de boli grave de inimă sau de diabet. Practicarea unui sport în mod organizat aduce și multe beneficii la nivel social. Copiii care practică un sport vor avea parte și de beneficii emoționale.

              Ținând cont de cele enumerate mai sus, noi Asociația Sfântul Hristofor, am gândit o nouă activitate frumoasă, ce va avea loc în Orășelul Copiilor- sector 4, sâmbătă 02 iulie 2016,  între orele 09:00-13:00, unde ne vom juca fotbal, volei și badminton, cu copii de la Centrul de Plasament Robin Hood, sector 4 și Centrul de Primire în Regim de Urgență-Băieți,sector 4. Cei care doresc să vină,  îi așteptăm cu drag la ora 08:30, la stația de metrou Apărătorii Patriei!

Lasă un răspuns