Nunta celor doi tineri Ionel și Georgiana (23 iulie 2016)

23 July 2016 at 13:00 Biserica Sfânta Ecaterina din sectorul 4, București

               În contextul în care societatea românească actuală, se îndreaptă într-o direcție din ce în ce mai confuză, Asociația pentru copii și bătrâni “Sfântul Hristofor”, continuă să promoveze și va susține întotdeauna familia tradițională, formată din căsătoria dintre un bărbat și o femeie, respectând concepția autentică creștină, singura metodă de iubire adevărată și binecuvântată spre procreere, oferind continuitate ființei umane. Omul fiind coroana creației lui Dumnezeu, trebuie să-și afirme originile, pentru a nu fi asemănat cu un simplu animal sau mai rău decât acesta.

               Asociația pentru copii și bătrâni “Sfântul Hristofor”, a descoperit doi tineri deosebiți, care își vor vedea visul devenit realitate, cu binecuvântarea lui Dumnezeu și purtarea de grijă a Sfântului Mucenic Hristofor. Visul lor este unul simplu și curat, din punct de vedere duhovnicesc- unirea lor prin Taina Sfintei Cununii, un vis care se împlinește într-o frumoasă zi de vară, sâmbătă 23 iulie 2016. În această zi va avea loc atât cununia civilă, dar și cea religioasă- la Biserica Sfânta Ecaterina. Mai întâi hai să-i cunoaștem!
              Cine sunt acești doi tineri?
              El este Ionel Popa, născut în municipiul București, iar ea este Georgiana Lupoiu, născută în județul Buzău.
Amândoi au trecut prin experiența trăirii într-un orfelinat, dar au reușit să își întemeieze o familie frumoasă, chiar și așa cu lipsuri, greutăți, fără să fie căsătoriți legal și religios din pricina lipsei banilor. Aceștia au împreună un băiețel de câțiva anișori, pe nume Ionel, care le aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi.

              Înainte de Crăciun, mi-aduc aminte cu plăcere, când eu și Gabriel- vicepreședintele asociației, le-am dus cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cartofi, ceapă, legume, lactate, carne, etc. Atunci am demarat planul nunții lor, stabilind-o pentru luna iulie 2016, ceea ce se va realiza cu ajutorul celor doi sponsori inimoși și minunați, cei care ne-au ajutat mereu și anume Valentin și Andreea Lăzurcă, niște suflete calde și pline de iubire și altruism, cărora țin să le mulțumim. Ne-au fost un real sprijin din toate punctele de vedere, spiritual cât și material, atât nouă ca și ONG cât și celor doi tineri mai sus menționați.
              Ionel îmi povestea, cum seară de seară se ruga Domnului, să se căsătorească și să primească o locuință pentru el și familia lui, mai exact să intre în rânduiala lumii. Ei doi sunt un exemplu pentru toți copiii de la centrele de plasament din țară.

              Iar noi ca asociație, ne bucurăm și ne simțim împliniți, atunci când mai ales beneficiarii noștri, devin și prietenii noștri, în mica Asociație pentru copii și bătrâni “Sfântul Hristofor”, care poartă de grijă orfanilor din Centrele de Plasament, cât și din familie, dar și bătrânilor celor singuri și neputincioși, fie din azile ori din familie. Nu uităm să vă MULȚUMIM TUTUROR celor care ne ajutați și ne sprijiniți în activitățile și acțiunile noastre, dar și celor care ne urmăriți pe facebook, asta arătând prețuire și respect față de tot ce este bun și frumos.

 

Cu bucurie în suflet,

Președintele și Consiliul Director

 

Locația evenimentului religios, VEZI AICI !

Puncte de reper: Hotel Horoscop, Metrou Unirii 1, Dealul Patriarhiei

Adresă biserica Sfânta Ecaterina: str. Sf. Ecaterina, nr. 6, sector 4, București

Accesul la evenimentul religios este permis tuturor oamenilor, care vor să se bucure pentru cei doi miri!

 

Fotografii de la eveniment:

 

Lasă un răspuns