„Fii voluntar în slujba aproapelui tău!” (01 noiembrie 2018, ora 19:00)


Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /home/sfhristofor/public_html/wp-content/themes/savior/partials/content-event.php on line 55
Facultatea de Teologie Ortodoxă din București

               Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor”, organizează întâlnirea cu noii voluntari: „Fii voluntar în slujba aproapelui tău!”.

           Întânirea cu noii voluntari va avea loc pe 1 noiembrie 2018, ora 19:00, sala 5, la Facultatea de Teologie Ortodoxă “Justinian Patriarhul”, str. Sfânta Ecaterina, nr. 2-4, Sector 4, București, iar înscrierile se vor putea face direct la această întâlnire. În asociația hristoforilor pot deveni voluntari elevii, studenții sau adulții.

             În anul Centenarului României te așteptăm să te implici în cel mai nou proiect al asociației: „Educăm prin dăruire”, care are ca scop consilierea sprituală și formarea comportamentului moral-civic la copiii și tinerii instituționalizați. Această activitate se desfășoară în fiecare duminică între orele 16:00-18:00, insa poti alege sa participi si la alte proiecte ale noastre: cultural-educative, sociale, recreative, s.a. Totodata avem pregatite si pentru tine activitati de socializare si recreere, dar si cateva surprize, mai ales pentru voluntarii activi!  

              Ți-ar plăcea să fii voluntar? Hai și tu alături de noi!

              Te rugăm să confirmi participarea ta, la numărul de telefon 0725.755.363 (Iulian), până pe 31 octombrie 2018.

              Te așteptăm cu drag pe tine, cât și pe prietenii tăi pentru a vă cunoaște și a ne implica împreună în sfera luminii faptelor bune!

Cu bucurie,

Președintele și membrii asociației.

             Despre semnificația voluntariatului în asociația hristoforilor, citeste AICI !

Lasă un răspuns