Tradiție-cultură-recreere (28 iulie 2016)

28 July 2016 at 10:00 Muzeul Țăranului Român și Circul Globus București

               La data de 28. 07. 2016, voluntarii Asociației Sfântul Hristofor, împreună cu un reprezentant al DGASPC Sector 4 – București, se vor bucura de acțiunea organizată de ei, ca parteneri ai proiectului „Pași spre Hristos”, pentru copii de la Centrul de Plasment Robin Hood, Sector 4 – București.

               În programul acțiunii am pregătit:

  • vizitarea Muzeului Țăranului Român
  • vizualizarea unui spectacol de circ, organizat de Circus Globus.

              Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în muzeul de suflet al românului adevărat, românul acela patriot, care iubește tot ce ține de țara lui, de aproapele lui-fratele lui, România cea încă bogată în tradiții și obiceiuri. Să nu dăm uitării baza societății, culturii românești, pe străbunii noștri care au luptat să păstreze bunătățile acestei țări, pentru că odată ce vom face aceasta, automat vom cădea într-o prăpastie fără de sfârșit, de la vlădică până la opincă.

              Copii de la Robin Hood, prin aceasta experimentează bucuria cunoașterii, admirând casele și bisericile de lemn vechi de sute de ani. La atelierele de creație din cadrul muzeului, vor da curs imaginației, realizând opere unice. Educând așa copii spre păstrarea valorilor românești, vom afla continuitate peste ani.

 

1 Comment

  • Marius 30 iulie 2016 at 20:00

    Mulțumim lui Vlad Ghiță, voluntar care a luat parte la această acțiune frumoasă și plină de farmec tradițional!

Lasă un răspuns