„Ți-ar plăcea să fii voluntar? Hai și tu alături de noi!”, (20 octombrie 2016)

20 October 2016 at 19:00 Facultatea de Teologie Ortodoxă din București

               Asociația pentru copii și bătrâni “Sfântul Hristofor”, desfășoară prima Campanie de Voluntariat , cu denumirea „Ți-ar plăcea să fii voluntar? Hai și tu alături de noi!”. Campania se desfășoară pe toată perioada lunii octombrie și are ca obiectiv atragerea și recrutarea de noi voluntari. Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” are următoarele obiective principale: grija  spirituală față de copii din casele de copii, dar și grija față de bătrânii din azil.

                Vrei să cunoști copii necăjiți și fără părinți? Atunci, hai alături de noi! Vrei să alini suferința celor bătrâni? Atunci, hai să îi cunoști! Asociația primește noii voluntari cu bucurie, fie că sunt elevi,  studenți, angajați, tineri sau bătrâni. Dorim în special, ca noii voluntari să fie din București, deoarece asociația activează cel mai mult în capitala țării. Evenimentul întâlnirii cu noii voluntari va fi pe 20 octombrie, ora 19:00, iar locația se află în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”, (Amfiteatrul Dumitru Stăniloae), pe str. Sfânta Ecaterina, nr. 2-4. 

                Programul evenimentului din 20 octombrie, ora 19:oo este următorul:

 • Cuvântul de Bun-venit, adresat noilor voluntari
 • Recital de muzică și poezie, susținut de elevii Colegiului Național de Arte “Dinu Lipatti”, din București

               Vezi AICI ! Program de sală-Primăvara vieții

 • Viața Sfântului Mucenic Hristofor, pe scurt
 • Vizionarea unui documentar despre Asociația pentru copii și bătrâni “Sfântul Hristofor”
 • Cuvânt de învățătură- Pr.Prof. Georgian Păunoiu, îndrumătorul asociației noastre
 • Discursul Președintelui Asociației Sfântul Hristofor
 • Oferirea cadourilor copiilor de la Centrul de Plasament Robin Hood, sector 4, București
 • Agapă frățească pentru toți participanții                         

                Bucurie și vă așteptăm cu mare drag, pe toți care vreți să veniți în familia hristoforilor,să vă implicați alături de noi, în sfera unei organizații creștine, care iubește și poartă de grijă celor care sunt în nevoi spirituale și materiale.

Vă așteptăm să activăm împreună în sfera luminii faptelor bune!

Cu respect și credință,

Președintele și Consiliul Director

Locația evenimentului, accesați AICI !

Accesul la acest eveniment este permis tuturor, celor care doresc să lucreze împreună cu noi!

 

Impresii în urma evenimentului:

                În data de joi, 20 octombrie 2016, începând cu ora 19:00, a avut loc în amfiteatrul „Dumitru Stăniloaeˮ, din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhulˮ din București, primul eveniment din cadrul campaniei de recrutare a voluntarilor intitulată „Ți-ar plăcea să fii voluntar? Hai și tu alături de noi!ˮ. Evenimentul a fost organizat de Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristoforˮ. Cei prezenți s-au putut bucura de recitalul de muzică și poezie susținut de elevi ai Colegiului Național de Arte „Dinu Lipattiˮ. Reprezentantul Colegiului, domnul profesor Horațiu Barnea a mulțumit organizatorilor și a apreciat că prezența în cadrul evenimentelor realizate în incinta Facultății de Teologie Ortodoxă a tinerilor artiști a devenit deja o tradiție, colaborarea dintre cele două instituții fiind una fructuoasă și care se bucură de continuitate.
                A doua parte a programului a constat în prezentarea unui scurt istoric al asociației, iar președintele acesteia, Marius Keller, a atras atenția asupra importanței voluntariatului, activitate ce aduce o bucurie deosebită și are o valoare eternă prin dăruirea și jertfa pe care o presupune.
               În încheiere, copiii de la Centrul de Plasament „Robin Hoodˮ din Capitală au primit daruri, iar toți cei prezenți au luat parte la masa festivă oferită de organizatori. (Paul Negoiță, voluntar)

.

1 Comment

 • Admin 21 octombrie 2016 at 16:24

  Zavici Aurelia
  21 Octombrie ·
  Îmi place Comentează Distribuie

  Pare aiuristic în zilele noastre ca să dai din ce nu ai. Și până în urmă cu un an și jumătate nici nu întâlnisem pe cineva care să facă asta.
  Nu, până l-am întâlnit pe Marius Keller : un student la Facultatea de Teologie și un tânăr cu o inimă uriașă și care și-a învins destinul.
  Ideile lui par pe moment, aproape tuturor, absurde. Și asta pentru că Marius are viziunea lucrului integral realizat. Iar roadele geniului său s-au văzut inclusiv aseară când amfiteatrul a fost aproape plin de tineri dornici să-i stea alături.
  Domnul fie cu voi, tineri frumoși!

  https://www.facebook.com/events/1283762141676779/?active_tab=discussion

Lasă un răspuns