“Botezul creștin, bucuria celor botezați!”, (29 oct 2016, ora 11:00)

29 October 2016 at 11:00 Paraclisul D.G.A.S.P.C. din sectorul 4, București

               Cu bucurie pregătim un eveniment binecuvântat și anume botezul creștin-ortodox pentru 8 copii de la Centrul de Plasament Robin Hood, din București în data de 29 octombrie, orele 11:00. Cu emoții, ne străduim să găsim nași, pentru fiecare copil în parte, care să le fie ocrotitori spirituali și să își asume responsabilitatea grijii față de ei. Evenimentul religios se va petrece, la Paraclisul „Adormirea Maicii Domnului si Sf. Ier. Nectarie„- D.G.A.S.P.C. sector 4, București. Sunt invitați colegii celor care vor fi botezați, toți voluntarii asociației noastre, cât și membrii familiei nașilor și voi toți care doriți să vă bucurați împreună cu ei. Vom reveni cu alte detalii despre acest eveniment spiritual și înălțător, pe pagina noastră de Facebook !

                 Accesul la acest eveniment religios este permis tuturor, celor care doresc să înalțe rugăciuni la creștinarea copilașilor. De aceea dacă doriți să participați, vă rugăm să ne contactați AICI , până la data de 25 octombrie, ora 20:00.

 

Locația evenimentului o puteți accesa  AICI !

Adresă locație: Strada Aliorului, nr. 8A, Sector 4, București

 

Impresii în urma evenimentului:

                Un eveniment plăcut în primul rând lui Dumnezeu, dar și nouă oamenilor care suntem creația Lui. Evenimentul acesta, adică organizarea botezului creștin ortodox pentru 8 copii, 4 băieți și 4 fete de la Centrul de Plasament Robin Hood, a fost așteptat cu multă emoție,încă de la începutul lunii octombrie, atât de noi, ca asociație, cât și de copii și nașii lor. Mulțumim părintelui Protopop Ioan Armași, Pr. Costin Neagu de la Paraclisul- D.G.A.S.P.C. sector 4,  dar și celorlalți slujitori pentru acceptarea invitației de a lua parte la slujba Tainei Sfântului Botez. Mulțumim nașilor, sponsorilor, delegației LFCO Vâlcea, reprezentată de doamna Zenovia Zamfir, cât și tuturor voluntarilor, participanți ai asociației noastre care mi-au demonstrat, că echipa hristoforilor se implică cu adevărat, din suflet și cu toată dăruirea, făcând o adevărată echipă care poartă de grijă tuturor celor care au nevoie.             Organizarea acestui botez, din 29.10.2016, ne-a făcut pe toți să înțelegem cât de important este faptul să fim o echipă cu adevărat plăcută lui Dumnezeu și Mucenicului Hristofor, ocrotitorul asociației. (Marius, unul din membrii asociației)

Știri despre această acțiune găsiți AICI!

Pagina Oficială de Facebook a Bisericii „Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan”, Sector 4, București

Lasă un răspuns