Aniversare 2 ANI de la înființare- Asociația Sf. Hristofor (08 mai 2017, ora 18:00)

8 May 2017 at 18:00 Biserica Sfânta Ecaterina din sectorul 4, București

               Cu ocazia împlinirii a doi ani de la înființare, Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor”, din București, a hotărât ca serbarea acestui minunat eveniment să fie luni 08 mai 2017, prin rugăciune împreună cu preoții de la Biserica Sfânta Ecaterina. Trebuie să menționăm, că de fapt sunt patru ani de activitate socială, însă de doi ani a fost trecută în rândul celorlalte Organizații Non-Guvernamentale și Non-Profit, din România.

               Se va aduce prinos de mulțumire lui Dumnezeu și Sfântului Mucenic Hristofor, sărbătorit marți 09 mai, pentru binefacerile revărsate peste asociația noastră, pentru ajutorul oferit în toate acțiunile sociale, culturale și educaționale în anul ce a trecut, 2016. Evenimentul se va încheia cu o agapă frățească.

               Program luni 08 mai 2017:

 • orele 18:00- Slujba Vecerniei
 • orele 19:00- Slujba de TeDeum (mulțumire)

                               – Cuvânt de învățătură, susținut de Pr.Prof. Georgian Păunoiu

 • orele 20:00- Discurs Președintele Asociației

                               – Decernarea Premiului de Voluntarul anului.

                               – Decernarea Diplomelor de Voluntariat tinerilor ce au activat în asociație, încă din vremea în care aceasta “făcea primii pași” .

               Rugăm toți voluntarii și membrii asociației, dar mai ales pe aceia care ne apreciază activitatea, să participe în număr cât mai mare la acest moment important pentru asociația noastră !

Locația evenimentului pe hartă VEZI AICI !

Puncte de reper: Hotel Horoscop, Metrou Unirii 1, Dealul Patriarhiei

Adresă locație: str. Sf. Ecaterina, nr. 6, sector 4, București

 

Impresii în urma evenimentului:

                Asociația pentru copii și bătrâni “Sfântul Hristofor”, cu ocazia aniversării a 2 ANI de la înființare, a pregătit mai multe activități, ce vor marca acest eveniment. Pentru început, marți 08 mai 2017, membrii asociației s-au întâlnit la Biserica Sfânta Ecaterina, din București, unde au participat la Slujba Vecerniei, continuată cu o Slujbă de Te-Deum, înălțând așadar mulțumiri și rugăciuni, către Bunul Dumnezeu și către Sfântul Mare Mucenic Hristofor, cela ce le poartă de grijă și le luminează mințile, în tot ceea ce întreprind, la această asociație tânără.
                La finalul slujbei, Pr. Prof. Georgian Păunoiu a susținut un cuvânt de învățătură, vorbind despre importanța rugăciunii înainte de toate, aici amintind de aceia care poate nu mai sunt voluntari activi, însă acolo unde se află ne susțin necontenit, rugându-se pentru binele nostru, reușind să ducem la bun sfârșit activitățile propuse. Acesta i-a sfătuit pe cei prezenți să fie alături de această asociație, cât le permite timpul, chiar dacă în aceste zile suntem preocupați mai mult de noi, uitând de aproapele. Fiecare zi să fie însoțită de fapte bune, ca vorbele să nu rămână în zadar, reușind să realizăm lucruri importante în viața noastră.
               Președintele Asociației le-a mulțumit participanților și a oferit diplome voluntarilor ce au activat într-o perioada de început, când organizația făcea primii pași.
               În premieră din anul 2017, cel mai implicat membru va primi Diploma de Voluntarul Anului. Pentru anul 2016, persoana care prin dedicarea sa, a lucrat neîntrerupt spre folosul asociatiei, dând dovadă de profesionalism și dragoste față de aproapele și în primul rând față de copii nevoiași, respectând principiile asociației și promovând organizația la nivel înalt, pentru atragerea sponsorilor, este Iulian, noul vicepreședinte al asociației.
               Seara s-a încheiat cu o agapă frățească, la care au luat parte toți cei prezenți și la slujbă.
               Următoarea activitate va avea loc sâmbătă 13 mai, când se va realiza un pelerinaj la bisericile și mănăstirile din orașul Giurgiu, vizitarea Mănăstirii Sf. Ioan Rusul și întâlnirea cu părintele ieromonah Hristofor. Tot sâmbătă va avea loc și o activitate social-religioasă la Așezământul “Sf.Arh. Mihail și Gavriil” din localitatea Slobozia, județul Giurgiu.
               La mulți ani rodnici, plini de înțelegere și acțiuni încheiate cu succes ! Doamne ajută !

1 Comment

 • Delia Zamfirescu 9 mai 2017 at 13:22

  In aceasta zi de sarbatoare pentru Asociatia “Sf. Hristofor pentru copii si batrani”, gandurile membrelor Ligii Femeilor Crestine Ortodoxe din Arhiepiscopia Ramnicului se indreapta catre toti cei care trudesc pentru binele celor aflati in lipsuri si mai ales pentru cei care au nevoie de iubire.
  Rugam pe Sf. Mucenic Hristofor sa va fie calauza, ocrotitor si rugator la Scaunul Imparatesc pentru tot ce va propuneti sa infaptuiti, sa va tina sanatosi si uniti, sa fiti pilda de dragoste crestineasca in aceste vremuri grele cand lupta multora pentru cele materiale duce la pierderea sufletelor.

  La multi ani binecuvantati Asociatiei dvs.!

  In numele Asociatiei “Liga Femeilor Crestine Ortodoxe din Rm. Valcea
  Delia Zamfirescu
  Presedinte
  *MESAJ PRELUAT DIN GRUPUL DE FACEBOOK AL ASOCIATIEI

Lasă un răspuns