Adunarea Generală a voluntarilor Asociației Sfântul Hristofor (06 octombrie 2015)

6 October 2015 at 17:30 Facultatea de Teologie Ortodoxă din București

               În data de marți 06 octombrie 2015, ora 17:30, va avea loc Prima Adunare Generală a Voluntarilor Asociației pentru copii și bătrâni “Sfântul Hristofor”, la Facultatea de Teologie Ortodoxă “Justinian Patriarhul”, din București.  

               Vă rugăm și vă convocăm, în special pe toți voluntarii care a-ți aderat la noi, dar și pe cei care doresc să se alăture nouă, să fiți prezenți la această întrunire, care se face o dată pe an, de obicei în primul trimestru sau în ultimul trimestru. Scopul acestei ședințe este tocmai cunoașterea tuturor membrilor asociației între ei, recrutarea unor noi voluntari, împărtășirea ideilor fiecăruia, legate de acțiunile viitoare ale organizației, dar și comunicarea unor teme importante ce privesc elaborarea proiectelor ce vor urma. De asemenea, puteți să vă invitați rudele, prietenii și cunoștințele, dar cu următoarea condiție, să ne comunicați numărul exact de persoane. Evenimentul se va încheia cu o masă festivă, oferită de acei voluntari inimoși.         

               Desfășurător ședință:

  • Rugăciunea de început
  • Pr.Prof. Georgian Păunoiu- Cuvânt de învățătură
  • Președinte, Marius Keller- Discurs despre structura asociației și noile hotărâri 
  • Vicepreședinte, Gabriel Drăgan – Proiectele și acțiunile pe anul curent
  • Secretară, Doina Afloarei – Acțiunile care s-au derulat și impactul lor asupra beneficiarilor și voluntarilor
  • Conducătorii Departamentelor (Andra-Laura Boruzescu, Paul Negoiță, Vlad-Antonis Popescu)- Noțiuni generale despre activitatea lor

               Vă rog să confirmați participarea până pe 05 octombrie, orele 16:00, la următorul numărul de telefon: 0743 866 859 (Marius)

Cu prețuire,

Președintele și Consiliul Director 

 

Locația evenimentului pe hartă – VEZI AICI !               

Lasă un răspuns