Acțiune de Înălțarea Sfintei Cruci, în București (18 septembrie 2015)

18 September 2015 at 14:00 Centrul Robin Hood și CPRU Băieți din sectorul 4, București

               Prieteni dragi, dorim să vă anunțăm că în perioada sărbătoririi Înălțării Sfintei Cruci, a Mântuitorului nostru Iisus Hristos, mai exact vineri 18 septembrie 2015, pe la orele prânzului 14:00-16:00, se va desăvârși un obiectiv minunat, pentru sufletele curate ale unor mici îngerași. La Centrul de Plasament “Robin Hood”, cât și la Centrul de Primire în Regim de Urgență-Băieți, din sector 4, București, 62 de copii cu vârste cuprinse între 4-18 ani, se vor înnoi prin oferirea de către Asociația pentru copii și bătrâni “Sfântul Hristofor”, a unor seturi noi de lenjerii pentru paturi.               

               Scopul acestui demers, realizat cu sprijinul sponsorilor noștri pentru copii, este acela ca aceștia să cunoască  clipe de bucurie și inimi plăpânde, dar fericite. Prin aceasta vom aduce copiilor zâmbetul pe buze oferindu-le lenjeriile de pat mult dorite și îndelung așteptate.

               Vă lăsăm în gând și poate și în suflet, să purtați cu voi ceea ce ne spunea Părintele Nicolae Steinhardt că numai dăruind, vei dobândi, cu recomandarea lecturării volumului cu același nume.

Cu nădejde în suflet,

Președintele și membrii asociației

 

               Accesul la această acțiune organizată în cele două centre de copii, mai sus menționate este permis doar organizatorilor și voluntarilor Asociației Sfântul Hristofor. De aceea dacă doriți să participați, vă rugăm să ne contactați AICI , până la data de 17 septembrie, ora 20:00.

Locația pe hartă Centrul Robin Hood – VEZI AICI !

Locația pe hartă CPRU Băieți – VEZI  AICI !

 

Știri despre această acțiune găsiți  AICI !

                                            Ziarul Lumina al Patriarhiei Române

http://ziarullumina.ro/daruri-pentru-76-de-copii-instituionalizai-din-capitala-105556.html

Lasă un răspuns